Selidbe.INFO

Selidbe i prijevozi u Hrvatskoj

Selidbe i prijevozi na jednom mjestu
 

Business Directory

Ožujak 17th, 2014 by

Selidbe Fran

Selidbe Fran
Selidbe Fran
Selidbe Fran

Kombi prijevoz selidbe,dostave,razni prijevozi i selidbe po Zagrebu,prijevoz i selidbe po Hrvatskoj i Europi.Mi vam možemo ponuditi sve usluge prijevoza kombi vozilom,kao što su selidbe te razni prijevozi sa kombi vozilom.
Selidbe,dostave i sve vrste prijevoza vršimo kombijem 17m3 produženi i povišeni vrlo povoljno i odgovorno.Pružamo usluge montaže i demontaže namiještaja.Vozimo od 00-24 sve dane u tijednu po cijeloj Hrvatskoj i Europi uz povoljne cijene.Način plačanja gotovina,predračun,virman.Izdajemo fiskalne račune za gotovinsko plačanje.

Selidbe vaših stvari radimo kombi vozilom čije su dimenzije tovarnog prostora 17m³.Kod nas možete naručiti prijevoz namještaja, selidbe poslovnih prostora, selidbe skladišta,naravno selidbe raznih stvari ovisno o vašim potrebama.
Širina prostora za prijevoz je 1,70m, dužina 4,50m i visine 2,10 to je obično dovoljno za prijevoz i selidbu stana ili manje kuće odnosno glavnine namještaja i stvari.

Kombi prijevoz i dostava svih roba i proizvoda, pomoć kod utovara i istovara.Kombi prijevoz na svim relacijama Zagreb – Hrvatska – Europa

Bez obzira što trebate prevest, mi vršimo dostavu, transport i kombi prijevoz na željenu lokaciju u dogovoreno vrijeme.
097 7717085

Pošalji poruku tvrtki za selidbe ili prijevoze
Selidbe Fran
Reklama