Selidbe.INFO

Selidbe i prijevozi u Hrvatskoj

Selidbe i prijevozi na jednom mjestu
 

Business Directory

Ožujak 17th, 2014 by

Selidbe Marijo

Selidbe Marijo
Selidbe Marijo
Selidbe Marijo

 
Autoprijevoz "Marijo" bavi se uslugama transporta sa tradicijom od 15 godina. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne i dugotrajne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na vrlo visokom nivou.
Naša primarna djelatnost su usluge transporta robe i selidbe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posjedujemo licencu za međunarodni promet. Pored toga vršimo i usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe. Specijalizirani smo kako za manje tako i za veće i zahtijevnije selidbe.

Vozila koja koristimo za međunarodni prijevoz su nova do dvije godine starosti a za domaći prijevoz od dvije do pet godina. Vrste vozila koja koristimo za transport su furgoni IVECO 35 C13 dužine 4,60 m, visine 2,15 m, volumena 18,5 m3 i nosivosti 1100 kg, 1300 kg, 1600 kg, 2000 kg i 2500 kg. Vozila su sa meko obloženom unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Broj vozila koja se koriste pri selidbi - transportu se dodijeljuje prema potrebi, odnosno količini dogovorenog posla.

U dupliranom prijevozu dižemo do 35 m3 robe ili namještaja i do 4000 kg težine, što se odnosi na prijevoz i selidbe unutar Hrvatske, a za međunarodni transport prema dogovoru.

Selidbu ili transport je potrebno naručiti najmanje jedan dan unaprijed. Za sva pitanja u vezi selidbe ili cijene nazovite nas na telefon ili pošaljite upit na email.
Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj vozila za selidbu nazovite nas i mi će to napraviti za Vas.
01 6521020

Pošalji poruku tvrtki za selidbe ili prijevoze
Selidbe Marijo
Reklama